Algemene Voorwaarden
Versie geldig vanaf 03-10-2015

 

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van poppendrager.nl. Poppendrager.nl is een handelsnaam van Puur Joska en is onder die naam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59685972.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals beschreven in dit document. 

 

2. Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn in euro's, inclusief BTW. Hierbij zijn geen verzendkosten meegerekend.

De verzendkosten binnen Nederland zijn ongeacht uw bestelling 3,- euro.

Bestelt u vanuit het buitenland? Neem dan even contact met ons op.

 

3. Betaling

U dient uw bestelling vooraf te betalen via PayPal of per bankoverschrijving.

Kiest u voor bankoverschrijving, maak dan het verschuldigde bedrag over op bankrekening: NL19 INGB 0748 4923 21 t.n.v. J.J. Otto te Koudekerke. Zorg dat het ordernummer vermeld staat, deze vind u op uw factuur in de bevestigingsemail. Zonder dit nummer kunnen wij uw betaling niet verwerken.

 

4. Verzenden

De bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Wanneer een product “uit voorraad leverbaar” is, zal deze doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden worden.

Staat er een “levertijd: ongeveer x”, dan is dit een inschatting van wanneer het product klaar is. Hieraan kunt u geen rechten aan ontlenen.

Heeft uw pakketje haast? Neem dan voor het bestellen contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we iets voor u kunnen doen.

 

5. Annuleren

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw bestelling nog niet in behandeling genomen is. Indien u al wel betaald heeft wordt het volledige factuurbedrag zo spoedig mogelijk naar uw rekening gecrediteerd. Wanneer uw bestelling al wel verzonden is, zult u uw bestelling moeten ruilen of retourneren volgens artikel 6.

 

6. Ruilen of retourneren

U heeft het recht om (een van) de producten binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren of ruilen conform de wet "kopen op afstand". Mits het product niet op aanvraag gemaakt is, onbeschadigd is en in originele verpakking teruggestuurd wordt.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Voor u de product(en) retour stuurt dient u ons via retour@poppendrager.nl op de hoogte te brengen.

Het product dient in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retour gestuurd te worden naar:
Poppendrager.nl
T.a.v.: Retouren
Weststraat 45
4371 AG Koudekerke

De retourbetaling zal na ontvangst van de geretourneerde goederen zo snel mogelijk plaatsvinden.

 

7.Maatwerk

Poppendrager.nl verkoopt naast producten uit voorraad ook producten op aanvraag. Deze producten op aanvraag kunt u niet ruilen of retourneren (o.a. artikel 6 is hier dus niet van toepassing). Daarnaast zullen er schriftelijk afspraken gemaakt worden over termijn van levering, prijs en verzending.

 

8. Garantie

Wij doen ons best om kwaliteitsproducten te leveren. Echter zijn onze producten met de hand gemaakt en dient u de producten bij ontvangst te controleren. Indien blijkt dat uw pakketje verkeerd, beschadigd of incompleet is, dient u dit binnen 14 kalenderdagen na ontvangst schriftelijk te melden.

 

9. Aansprakelijkheid

Poppendrager.nl is niet aansprakelijk voor invoerfouten van onze klanten. Daarnaast valt eventuele schade aangebracht door verkeerd gebruik of verkeerde behandeling van de producten niet onder de verantwoording van Poppendrager.nl.

Lees voor het gebruik de was- en behandelvoorschriften op onze website.

 

10. Overmacht

Poppendrager.nl is niet aansprakelijk voor vertraging of wanprestatie wanneer er sprake is van overmacht, zoals uit blijven van diensten of leveringen van derden, wegens ziekte of andere vormen van overmacht.

In geval van overmacht wordt u per mail op de hoogte gebracht en heeft u het recht om uw aankoop te annuleren.

  

11. Gegevensbeheer

De gegevens die wij ontvangen bij een bestelling worden opgenomen in ons klantenbestand. Uw mail en naam gegevens worden opgeslagen in ons mailingprogramma als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief.

Geen van de door ons verzamelde gegevens worden zonder uw toestemming aan derden verstrekt. 

 

12. Vrijwaring

Alle teksten zijn met zorg samengesteld. Echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en foutieve prijzen. Bij foutieve prijzen wordt de klant per email op de hoogte gesteld en heeft het recht de order kosteloos te annuleren.

De afbeeldingen, foto’s en gegevens zoals gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Poppendrager.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

 

13. Cadeaubon

Een cadeaubon is alleen te koop en te gebruiken bij Poppendrager.nl.

De bon kan alleen ingewisseld worden door de kortingscode in te voeren tijdens het bestelproces in de webshop van Poppendrager.nl. De code is maar één maal te gebruiken.

Koop je voor minder dan de cadeaubon waard is gaat de restwaarde verloren. Koop je voor meer dan het bedrag op de cadeaubon, zal je later in het bestelproces nog het resterende bedrag moeten voldoen.

De bon kan niet worden geretourneerd of ingewisseld voor geld.

 

14. Toepasselijk recht/bevoegde rechter

Op alle overeenkomsten, ook internationale, is het Nederlands recht van toepassing.

Poppendrager.nl behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.