24 november 2015

Beste hulp Piet en hulp Sint,

Een poppendrager is natuurlijk het mooiste cadeau voor een draagkindje! Ik heb er al een aantal opgekocht en klaarliggen voor in de schoen en op mijn verjaardag 5 december. Maar er is nog genoeg keus in de webshop en op aanvraag duurt het ongeveer twee weken voor Joska ze voor je klaar heeft.

Ik hou erg van gedichtjes bij cadeautjes en daarom heb ik mijn gedichtenpiet aan het werk gezet. Hij heeft wat moois voor jullie geschreven. Het gedicht kan je downloaden om te printen, maar ook kopiëren en eventueel aanpassen.

Warme groet,
Sinterklaas

--------------------------------------------------------------------------

 

Lief kind,

Sinterklaas zocht dit jaar,
een cadeau met een bijzonder gebaar,
het mooiste cadeau speciaal voor jou,
want hij is zo trots als een pauw.
Jij zorgt met zoveel liefde voor je kind,
dat hij jou wil helpen mijn vrind.

Met deze drager is je baby lekker dichtbij,
maar heb je wel je handen vrij.
Zo kan je uren spelen achter elkaar,
en is een kusje maar een klein gebaar.
Met je baby op je buik of rug,
zo vind je hem altijd weer terug.

De sint wenst jou veel plezier toe,
en volgens mij is jouw baby nu zo moe.
Dus hup in de drager met jouw kindje.
En? Wat vind je?

Warme groet,
Sinterklaas