27 mei 2016

Anderhalf jaar geleden begon ik met poppendragers maken, natuurlijk was mijn dochter van anderhalf jaar mijn eerste proefkonijn. Ze was helemaal fan van de drager en liep hele dagen met haar knuffels of poppen op haar buik en rug. Inmiddels is ze drie jaar oud en haalt ze nog regelmatig een van haar poppendragers tevoorschijn. Nu is dat niet alleen voor haar leuk, maar ook voor mij ideaal! Als we de deur uit gaan neemt ze altijd een drager mee en zo is ze nooit haar pop of knuffel kwijt!

Nu zijn die katoenen poppendragers natuurlijk super leuk, maar de dragertjes die (deels of helemaal) gemaakt zijn van draagdoeken stof zijn eigenlijk mijn favoriet! Zo heb ik het afgelopen anderhalf jaar heel wat stukken van draagdoeken in mijn handen gehad. En daar heb ik heel wat mooie poppendragers van kunnen maken! Kijk maar eens tussen de foto's hieronder! (klik op de foto voor gallerij met hele foto's en draagdoek namen)

Wil je nou ook zo'n leuke poppendrager van een scrap? Dat kan! Ik heb een stapel scraps liggen, kijk maar eens. Of heb je zelf een stuk draagdoek over waar je nog geen bestemming voor hebt? Dan ga ik daar graag mee aan de slag! Neem gerust even contact met me op!